Datin xxx cerita Free porn chat conversation video


10-Feb-2019 13:46

Aku sampai di Jeti Lumut pukul tengahari, terus aku tahan teksi menuju ke Sitiawan. Aku katakan Az yang telepon aku sebab aku tau takda orang lain yang panggil aku Izal melainkan Datin Hazlina. I balik nie pon emergency jek nie sebab ade urusan sikit nak diselesaikan kat sini.

Turun di KFC dan makan kejap, lepas tuh dari satu supermarket ke satu supermarket aku merayap.

Jem mengikut sahaja perbuatan aku kerana dia faham tabiat rakus nafsu aku yang sememangnya mencari cipap bila buka sahaja mata.. ‘Takpa, nanti kau boleh minum puas-puas,’ balas aku. Jem jilat habis kote aku menghabiskan baki air kencing di kote aku. Lepas Jem dah mandi, kami keluar dari tandas, aku tak benarkan Jem memakai baju di dalam rumah. Read the rest of this entry » Seperti kisah yang aku paparkan sebelum ini, ianya semua adalah benar belaka dan terjadi pada aku ketika aku bekerja di Pulau Pangkor. Kelam kabut I angkat phone bila bunyi secound time, with nothing wrap up my body” kata aku. I’ll call u later” sambung Az sambil terus ketawa dan meletakkan telepon. Hampir nak selesai aku pakai baju telepon bunyi lagi.

Aku lajukan hayunan batang aku kedalam rongga tekak Jem. Jem tau aku cukup pantang kalau dia bazirkan walau setitik air mani aku. Memang aku lebih suka kalau awek berbogel sepanjang hari di dalam rumah. Biasalah kalau orang kerja kat resort dah tu dalam pulau kecik macam Pangkor tu mesti la happy sakan kalau dapat keluar. “O yaaaa…ehehehe” tegelak Az bila dengar apa aku cakap tadi.

Satu hari aku disuruh menghantar fail kerumah Susan yang sedang bercuti. So bila dia tau laki dia nikah lain, dia pun minta cerai. Az sering jugak datang kat rumah aku kalau dia ada masa lapang. Semuanya telah terbuang jauh sewaktu memulakan aktiviti ini dulu.

Lepas SPM aku pun buat kerja part-time si buah syarikat sementara nak tunggu result keluar. Dia ni memang cun dan bodynya memang menarik tambah-tambah lagi dia suka pakai yang sexy-sexy. Bersama Dato Hafiz Az mendapat seorang cahaya mata lelaki yang berumur 2 tahun setengah. Suatu hari apabila aku pulang kerumah selepas selesai kuliah lebih kurang pukul 5pm, ku lihat Yaya sedang termenung, aku lihat mukanya masam saja. Read the rest of this entry » Melewati malam yang sudah hampir ke dinihari, aku tersedar dari lena kepuasan aku. Terlihat diwajahnya raut kepuasan apabila nafsu keghairahan yang terbendung selama hampir 2 minggu terlepas juga akhirnya di zakar Faris. Lelaki hebat yang sekian lama bersama ku malah pernah hampir 10 kali bersama dengan perempuan lain yang ku kenali bertiga di atas katil. Walaupun pemikiran kami begitu terbuka menerima keadaan sedemikian, namun hormat antara satu sama lain amat penting.



Melayu Boleh ~ Cerita Seks ~ Cerita Panas ~ Aksi Panas ~ Cerita Ghairah ~ Cerita Orang Melayu. Mana taknya. Yang telepon tuh bukannya bini aku tapi Datin Hazlina.… continue reading »


Read more

Koleksi cerita lucah, cerita berahi, cerita xxx, cerita syur, cerita syok, cerita bogel, kisah seks, Melayu boleh, Melayu negri Jiran, Malay, Malaysia. Main Dengan Datin… continue reading »


Read more

Search results for "geleri datin ezurin sex" Gila Batang. Cat. Malay Bogel,Gambar Bogel,Cerita Lucah. awek melayu tangkap gambar bogel xxx.… continue reading »


Read more