Aimanku dating country lovers dating sites


26-Jan-2019 16:56

aimanku dating-2

looking for new frieds for dating

Kalo aku tanya ko nak pegi mana, dengan sapa lagi yang join ngan korang, ko ada satu peluang jer nak jawab dengan benar, tiada yang tak benar melainkan benar belaka.

Aku ada satu senapang patah, satu cangkul dan lima ekar tanah yang penuh hutan kat belakang umah aku ni. Kalo aku tembak kepala ko kat belakang tu, takde sapa yang nak tanye. Peraturan 10: Ko patut takut ngan aku ni.boleh biar sampai sangat2 takut. Sampai skang kalo ada orang datang umah senyap2 pastu dok berbual kat laman aku nak tembak.ingatkan komunis.

Put your shoulders back, walk proud, strut a little. Ko boleh pandang dia, selagi mata ko tak merayau lebih dari paras leher anak aku.

Kalo ko takleh jaga tangan ko dari dok pegang2 anak aku.boleh tolong cabut dan jaga tangan ko kat umah..

Tempat2 yang panas sampai membuatkan anak aku terpaksa pakai tshirt takde lengan..pakai short skirt.

Tempat yang sejuk sampai ko kena panaskan badan anak aku. Movie pasal seksa kubur atau hari kiamat dibolehkan. Aku ni nampak jer perut buncit, kepala hampir botak, tapi aku akan tau semua pergerakan ko dari spy2 aku.

“When you leave, remember to look back to see those you’re leaving behind. Janji Dia, ‘dia’ datang sesuai dengan iman di hati. so, keputusan hanyalah tgk ajer...tapikan mane la tau kalau pasni tdo termimpi yg ada baiknye beli printer..so, besok kena la gi lagi.. Dalam jenjalan kat KLCC ni.je sy tak suka..mainan keta ke ape kejadah tah.. Banyak la jugak barang kat fair tu.hati nak beli printer.dibatalkan dulu.kena fikir memasak.la bukan guna sesgt.elok tau membazir...Nanti dah abih dating, sampai kat pintu pagar, bukak pintu kereta dan angkat dua2 tangan ko tinggi2. Kilauan matahari yang ko nampak kat tingkap umah aku ni ialah teropong senapang sniper aku." Teruslah bergerak, hingga kelelahan itu lelah mengikutimu.